Naschoolse opvang

Wist u dat Partou Kinderopvang bij u in de buurt zit?

In uw school zit BSO Spetters (4 t/m 12jr),

We zitten in het 2e lokaal rechts in de onderbouwvleugel.

Het lokaal is omgetoverd tot een gezellige ruimte voor de buitenschoolse opvang. Kinderen vanaf 4 jaar uit verschillende scholen vermaken zich bij ons prima in de uurtjes na school. De kinderen hebben een ruime keuze uit activiteiten en speelgoed, zoals constructiespeelgoed, fantasiespeelgoed, computers/tv, volop knutselmaterialen, leuke gezelschapspelletjes en nog heel veel meer.

We werken met thema’s en zo komen we tot leuke, spannende en creatieve activiteiten. Buiten op de grote speelplaats kunnen de kinderen klimmen, klauteren, voetballen en andere buitenspelletjes doen. In vakanties zijn we de hele dag geopend in BSO Serpentine en maken we er een groot feest van.

De jongste kinderen die onze BSO’s bezoeken worden uit de klas opgehaald door pedagogisch medewerkers , de oudere kinderen lopen zelfstandig naar de BSO.

Is de school gesloten in verband met een studiedag of onderbouwvrije dag? Informeer eens naar de mogelijkheden, want bij voldoende animo kunnen we ook op deze momenten opvang aanbieden.

Opvang nodig alleen in de schoolvakanties? Dat is ook een optie bij ons, vraag hier ook eens naar!

Voorschoolse opvang nodig? Dat bieden we op dit moment niet, maar bij voldoende opgave kunnen we weer starten.

Makkelijk toch!

Kom maar kijken om te zien hoe leuk het bij ons is………….

Tot ziens op de BSO van Partou in basisschool de Bron!

Kijk op onze site of bel 06-20547433 voor meer info.
Partou.nl | Partou